profile-image

funkathustra

Jay Carlson Lincoln, United States of America
AmaroK XUL Remote Amarok 1.x Scripts
I can connect to AmaroK, view and control the playlist. The tree works fine for artist and album, but I can't view any tracks. I turned on debug mode. Here is an output:

[XUL remote HTTPD] <== POST REQUEST method=albums&artist=Paul%20McCartney
[XUL remote DCOP ] query: select distinct al.name from album al, artist ar, tags t
where t.artist = ar.id and t.album = al.id and ar.name = 'Paul McCartney'
order by al.name
[XUL remote DCOP ] query results: ['Driving Rain', 'Memory Almost Full', 'Paul Is Live', 'The Very Best of MTV Unplugged']
[XUL remote HTTPD] 192.168.0.104 - - [14/Jul/2007 03:00:28] "POST / HTTP/1.1" 200 -
[XUL remote HTTPD] ==> POST RESPONSE <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<response><method>albums</method><albums><album>Driving Rain</album><album>Memory Almost Full</album><album>Paul Is Live</album><album>The Very Best of MTV Unplugged</album></albums></response>
[XUL remote HTTPD] <== POST REQUEST method=tracks&artist=Paul%20McCartney&album=Memory%20Almost%20Full
[XUL remote DCOP ] query: select distinct t.title, t.deviceid, t.url from album al, artist ar, tags t
where t.artist = ar.id and t.album = al.id
and ar.name = 'Paul McCartney' and al.name = 'Memory Almost Full'
order by t.discnumber, t.track
[XUL remote DCOP ] query results: []
[XUL remote DCOP ] query: select id, lastmountpoint from devices
[XUL remote DCOP ] query results: ['1', '/', '2', '/music']
[XUL remote HTTPD] 192.168.0.104 - - [14/Jul/2007 03:00:30] "POST / HTTP/1.1" 200 -
[XUL remote HTTPD] ==> POST RESPONSE <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<response><method>tracks</method><tracks/></response>


It fetches the album names, but doesn't fetch the tracks. It looks like a DCOP/AmaroK problem, but I was wondering if anyone had a solution?

I'm still on version 1.3.8 on SuSE 10.1. I have the latest version of XUL Remote.

I've seen this problem raised in previous posts (it was suggested it may be a character encoding issue -- which I thought was resolved?).
Jul 14 2007