Image 01
profile-image

RealGecko

Alexandr Bezenkov Aqtobe, Kazakhstan
KDE CDEmu Manager

System Software 56 comments

Score 71.7%
Nov 24 2017
Sorry, but I found out that everything was not about KDE CDEmu Manager, but my Removable Devices Manager. Somehow I uninstalled it from my system and every device needed to be mounted manually. Today I reinstalled it and everything is fine now. Thanks for great program.
PS: sorry for spam, I posted the first message and then I was just pressing F5 in my browser to reload page so I can see if there any replies to my message. That happened twice and my first message was posted two more times. A little security breach in site ;) - Jan 13 2011
I installed CDEmu 1.2.0 and KDE CDemu 0.3
from repositories of my Mandriva 2010.1
everything was fine except of that after mounting image through your utility image is mounted only in device but not to file system and I also needed to use "mount /dev/sr1 /media/cdrom" to get access to the content of my MDF image.
I read somewhere that this issue is fixed in version 0.3.1 of KDE CDEmu. I came here downloaded sources, removed previous version 0.3 and installed 0.3.1 from sources, and.... nothing changed. I still have to mount device from console using "mount". I have KDE 4.4.3. How can I fix this problem? - Jan 13 2011
I installed CDEmu 1.2.0 and KDE CDemu 0.3
from repositories of my Mandriva 2010.1
everything was fine except of that after mounting image through your utility image is mounted only in device but not to file system and I also needed to use "mount /dev/sr1 /media/cdrom" to get access to the content of my MDF image.
I read somewhere that this issue is fixed in version 0.3.1 of KDE CDEmu. I came here downloaded sources, removed previous version 0.3 and installed 0.3.1 from sources, and.... nothing changed. I still have to mount device from console using "mount". I have KDE 4.4.3. How can I fix this problem? - Jan 12 2011
I installed CDEmu 1.2.0 and KDE CDemu 0.3
from repositories of my Mandriva 2010.1
everything was fine except of that after mounting image through your utility image is mounted only in device but not to file system and I also needed to use "mount /dev/sr1 /media/cdrom" to get access to the content of my MDF image.
I read somewhere that this issue is fixed in version 0.3.1 of KDE CDEmu. I came here downloaded sources, removed previous version 0.3 and installed 0.3.1 from sources, and.... nothing changed. I still have to mount device from console using "mount". I have KDE 4.4.3. How can I fix this problem? - Jan 12 2011